sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Kauden viimeinen kerhokisa 29.10.2011

Tervakoskella ajettiin viimeinen kerhokisa lauantaina 29.10.2011. Paikalle saapui kuskeja runsaasti ja kisan kunniaksi aurinko paistoi kirkkaasti.



Kekka paljasti kauden salaisen aseensa.




Menttaalivalmentaja Jyrki Louhi kokeili trial-pyörää ensimmäistä kertaa ja vaikutti kovinkin innostuneelta!




Kisan jälkeen kulunutta kautta analysoitiin saunaillan merkeissä.
Tiimi ojensi managerille ansaitun kunniamaininnan.



sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Tervakosken kerhokisa 23.10.20011

Lokakuun leppoisa sää suosi, kun kerhokisa starttasi Tervakosken metsikössä. Kekka, Kake ja Jörö tekivät haastavahkot jaksot. Hienosti kaikki kiersivät jaksot ja nolliakin tuli.
Tulokset laitetaan sivulle kun ne saapuvat. Kiitos Kake, saapuivat vauhdilla!!
(Napsauta kuvaa jos et näe :o)



Tässä  veteraanien jaksokortit:


Ja tässä kuvia:


maanantai 17. lokakuuta 2011

Viron voittojuhla!

Aurinkoinen syysilma siivitti tiimiläiset kaksoisvoittoon! Tervakosken moottorikerho palkittiin myös hienosta osallistumisesta Viron mertaruussarjaan.

lauantai 15. lokakuuta 2011

Kaksoisvoitto tiimille Virossa!

Tartossa oli tänään tiimistä kaksi kisaamassa ja heti tuli kaksoisvoitto tiimille. Kekka otti voiton ja manageri oli toinen. Kuusisen Kake otti Suomeen kolmannen sijan ja Max Angelma hienosti viides. Eli pokaalit annettiin Tervakosken moottorikerholaisille. Kuvia kisoista saadaan sivuille, kun voittajat saapuvat kotiin.

Tervakosken moottorikerho oli hyvin edustettuna myös Hämeenlinnan Ahvenistolla, jossa ajettiin autotrialia moottoriradan varikolla. Muutamia kuvia hieman erilaisesta trial-lajista.



Kierroksen välissä nähtiin trial-esitys kaksipyöräisillä. Jos autot menivät hurjista kivikoista, niin autoväki ja yleisö hämmästeli millaisista paikoista pyörät menivät.
Onnistunut esitys sai ihailua!

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Aurinkoinen Tervakosken metsä ja lajitreenit

Lokakuun aurinko lämmitti mukavasti, kun joukko Suomen huippuja oli treenaamassa Tervakosken maastossa. Vaikka kisakausi on melkein ohi ja pokaalit hyllyillä niin lajin parissa treenataan. Kuskit saivat opastusta Oittisen Harrilta. Jörö pääsi välillä koppariksi.



Maailmalta muiden tiimiläisten kuulumisia. Manageri oli eilen HotFortyOneHundredin kimpussa eli kuurasi venettä talviteloille. Urheilutoimenjohtaja puolestaan on Ahvenanmaalla. Saamamme tiedon mukaan Omega-rasvahappoja löytyy verkkoihin uineista siioista ja ahvenista. Joitakin vonkaleita tiettävästi päässyt karkuun.

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Hyvä suomalaiset Trial-kuskit

Perjantai-iltana alkoi matka Naatalista kohti Ruotsin valloitusta. Laivalla taktiikkaa hiottiin yhdessä. Mukana Mikko, Jere, Leevi, Jörö, Joa ja Kari. Lauantai aamu sarasti mukavan kirpeänä ja aurinkoisena. Tiger MK kerhotilalla odotti 10 jakson ja kolmen kierroksen kisa. Kisaajia 56, joista peräti 4 suomalaista. Jere oli reppurina. Ennen kisaa käytiin jaksot läpi ja sitten auringon säteidein loisteessa kisaan. Leevi pääsi matkaan ensimmäisenä. Leevi ajoi ensimmäisen Ruotsin kisan ja ei jäänyt epäselväksi kuka oli paras. Leevillä pisteitä 4 ja kakkosella jo tuplaten 8.

Mikko suoriutui myös mallikkaasti kisasta. Kuraoja osuus sai asiaan kuuluvaa kommenttia. Hienosti Mikko neljäntenä. Jörö antoi Ossalle kyytiä ja pompottaminenkin sujui hienosti. Sijoitus kymmenen parhaan joukkoon kahdeksanneksi oli hyvä. Ruotsalaiset veteraanit eivät uskaltaneet Jöröä haastaa vaan kisasivat keskenään helpommassa sarjassa.

Myöhäsen Timo oli myös paikalla ja kävi hakemassa ykköspystin kotiin viemisiksi.



Ruotsin valloitus onnistui hyvin. Iloisella mielellä kisa ajettiin ja voitot tuotiin kotiin!!
Hyvä Suomi!




Kotimatkalla Leevi aloitti tasapainoharjoitukset!